Яндекс.Метрика
568 76 76 38

ჩაქაფული

ჩაქაფული


აპრილის პირველ კვირებში თავს დაგვატყდება ყვავილთა ქათქათა ფურცლების გრიგალი.ყვავის ტყემალი და ალუჩა,რომლებიც აქ ყველა ფეხის ნაბიჯზე იზრდება. 
გავა სულ რაღაც ორიოდ კვირა და ტოტებზე გაჩნდება პატარა ნაყოფები ჯერ კიდევ ბოლომდე არაფორმირებული კურკით. მჟავე,გამოხატული სიმწრის მქონე ქლიავი,ნორჩი ტარხუნა და ბატკანი- ჩაქაფულის აუცილებელი ინგრედიენტებია.

ტრადიციულად ჩაქაფულს ამზადებენ აღდგომაზე და გიორგობის ბრწყინვალე დღესასწაულზე.მაგრამ თუ თქვენ გაყინავთ ახალ ქლიავს,ამ შემთხვევაში შეძლებთ  წელიწადის ნებისმიერ დროს მოაწყოთ დღესასწაული.


გირჩევთ თქვენთვის

გეპატიჟებით დააგემოვნოთ ნამდვილი ქართული სამზარეულო რესტორან შატილში

ნებისმიერი შეკითხვაზე დარეკეთ

568 76 76 38

ჩვენ რეკომენდაციას გვაძლევენ

Shatili
 
Рекомендовано
Restaurant Guru 2019